Ajuda a ECOM a ampliar el seu parc de cadires de rodes a través de migranodearena.org

 Font:
Font:

Ajuda a ECOM a ampliar el seu parc de cadires de rodes a través de migranodearena.org

Resum: 

La Fundació ECOM s'ha posat per objectiu millorar i engrandir el seu parc de cadires de rodes. Per a poder assolir-lo s'ha obert una pàgina de donacions al web migranodearena.org amb el que pretén recollir un total de 3000 euros en petites donacions.

Coneixeu el portal www.migranodearena.org?

Es tracta d’un portal d’internet, impulsat per la Fundació Real Dreams (FRD), a través del qual les persones poden fer microdonacions a projectes d’Entitats No Lucratives per ajudar-los a impulsar els seus projectes. Fa poques setmanes ECOM ha publicat a www.migranodearena.org un projecte per recaptar diners per renovar el parc de cadires de rodes de què disposa la nostra entitat. La col·laboració és molt senzilla, només heu d’entrar al portal i fer l’aportació econòmica que vulgueu.

ECOM, que enguany fa 40 anys, és un moviment associatiu que aplega actualment 175 associacions de persones amb discapacitat física de tot l’Estat. El seu objectiu és enfortir el moviment associatiu de la discapacitat física i representar i defensar els seus drets i el de les persones amb discapacitat per tal d’afavorir la seva igualtat d’oportunitats i millora de qualitat de vida.

Fes una donació per al projecte!

Actualment, ECOM compta amb un parc de cadires de rodes molt reduït i molt envellit. Poder renovar-lo permetria a ECOM seguir prestant gratuïtament cadires de rodes a aquelles persones que les puguin necessitar (per una lesió puntual, perquè han portat la seva a reparar...) i també seguir realitzant activitats de sensibilització (circuits de cadires de rodes) per donar a conèixer les dificultats i limitacions de les persones amb discapacitat física. Una manera pràctica de fer entendre realitats diferents i d’estimular la solidaritat cap a l’altre!

Si voleu col·laborar amb el projecte d’ECOM, i ajudar-lo a que pugui continuar amb la seva activitat, només cal que entreu a www.migranodearena.org i feu l’aportació.

Sigueu solidaris amb les persones amb discapacitat física!

http://www.migranodearena.org/FundacióECOM1

Afegeix un comentari nou