Andreu Buenafuente i Yamuna organitzen el festival benèfic “Volem una escola a Madagascar”

Autor/a: 
fcvs/comunicació
 Font:
Font:

Andreu Buenafuente i Yamuna organitzen el festival benèfic “Volem una escola a Madagascar”

Autor/a: 
fcvs/comunicació

Resum: 

Gràcies a la col•laboració entre Buenafuente i Fundació Yamuna 480 nens i nenes de Madagascar podran anar a l’escola. Per tal de recaptar fons per la seva construcció han organitzat una gala benèfica el proper 21 de novembre al Teatre Victòria, on participaran artistes de renom com Manolo García, Jorge Drexler, Santiago Auserón o Love of Lesbian.

Per recollir fons per al projecte de construcció i posada en marxa d’un centre d’activitats educatives i esportives, i sota el lema “Volem una escola a Madagascar”, Buenafuente i Fundació Yamuna han organitzat una festival benèfic en la que participaran molts artistes. Manolo García, Jorge Drexler, Santiago Auserón, Love of Lesbian, Russian Red i Mel posaràn la música a l’esdeveniment, mentre que el còmic Godoy i els protagonistes de Terrat Pack (José Corbacho, Berto Romero, Ana Morgade i el mateix Andreu) hi afegiran la nota d’humor en aquesta nit solidària.

El festival tindrà lloc el proper 21 de novembre a les 21.00 al Teatre Victòria de Barcelona. Ja es poden adquirir les entrades a través de Servicaixa per un preu de 25€. També s’ha habilitat una fila 0 on es poden fer aportacions amb el mateix objectiu, el número de conte de “La Caixa” es: 2100 3135 10 2200200717 La recaptació anirà destinada íntegrament a Yamuna, per la construcció d’aquesta escola a Madagascar

Una col·laboració que ve de lluny

Ja fa un temps que el presentador i humorista col·labora activament amb Yamuna, una organització no governamental per al desenvolupament (ONGD) que treballa a l’India, i que des del 2004 està present a Madagascar. Però va ser arran la visita de Buenafuente a l’illa, i després de veure la situació d’extrema pobresa en la que viu la població de Vonovorona, quan es van decidir a tirar endavant el projecte de construcció d’una escola. L’objectiu de Yamuna és proporcionar a les mares solteres i els seus fills els mitjans per cobrir les seves necessitats bàsiques. I ara, sumant forces amb Buenafuente, podran construir una escola perquè 480 nens puguin accedir a una educació i tinguin una oportunitat d’integrar-se al món laboral.

Afegeix un comentari nou