Bufandes de la iaia per a la gent gran. Apunta’t al bufanding!

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Bufandes de la iaia per a la gent gran. Apunta’t al bufanding!

Resum: 

Amics de la Gent Gran et convida el dia 23 de setembre a teixir bufandes solidàries que seran comercialitzades sota l’etiqueta “la bufanda de la iaia” a fi de recaptar fons per als projectes de l’entitat.

Amb la col·laboració de El mundo al revés, Amics de la Gent Gran engega el moviment bufanding que pretén recollir el dia 23 de setembre 1500 bufandes fetes a mà pels ciutadans i ciutadanes que vulguin col·laborar.

Per participar a la iniciativa, només cal acostar-se el dia de la Mercè, entre les 11h i les 13h, a la carpa d’Amics de la Gent Gran a la Plaça de Catalunya de Barcelona. Els participants podran teixir una bufanda, aprendre a fer-ho a la mateixa carpa o bé portar una bufanda teixida a casa.

Les bufandes solidàries que es recullin seran posteriorment comercialitzades per l’entitat amb l’etiqueta “La bufanda de la iaia”. L'objectiu és recaptar fons per sostenir els seus projectes de lluita contra la soledat de les persones grans..

Per a més informació sobre la iniciativa i les activitats que s’organitzen al seu voltant podeu consultar la pàgina de facebook o bé el web de la campanya.

Afegeix un comentari nou