Càritas organitza una trobada del Voluntariat de totes les agrupacions de Catalunya

Autor/a: 
FCVS/Cáritas

Càritas organitza una trobada del Voluntariat de totes les agrupacions de Catalunya

Autor/a: 
FCVS/Cáritas

Resum: 

Amb el títol de “Els voluntaris de Càritas, portadors d’esperança” Càritas ha organitzat per al dissabte 20 d’octubre una jornada que es preveu que aplegui més de 3.000 voluntaris/es de les deu diòcesis de Catalunya.

Amb el títol de “Els voluntaris de Càritas, portadors d’esperança” Càritas ha organitzat per al dissabte 20 d’octubre una jornada que es preveu que aplegui més de 3.000 voluntaris/es de les deu diòcesis de Catalunya (Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa, Vic, Girona, Lleida, Solsona, Tarragona, Tortosa i Urgell)

Aquesta trobada serà la ocasió per poder expressar la solidaritat, compartir experiències i donar testimoni de l’acompanyament que ofereixen a les persones més vulnerables de la nostra societat.

Es comptarà amb la presència de Carme Borbonès, presidenta de Càritas Catalunya; Lluís Martínez Sistach, cardenal arquebisbe de Barcelona; i Óscar Andrés Rodríguez Maradiaga, president de Càritas Internacional i arquebisbe de Tegucigalpa (Hondures). La jornada inclou, entre d’altres, una conferència, una visita a la Sagrada Família i una eucaristia. La inscripció està oberta fins el 30 de setembre i el pre de latrobada, amm dinar inclòs, és de 6 euros.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou