Catalunya Voluntària participa al projecte Peace Bag per redactar un manual sobre Cultura de Pau

 Font:
Font:

Catalunya Voluntària participa al projecte Peace Bag per redactar un manual sobre Cultura de Pau

Resum: 

Catalunya Voluntària participarà en la redaccció d’un manual sobre conscienciació de la cultura de pau juntament amb 18 entitats europees i del sud del mediterrani en un projecte que, a més de reforçar el compromís amb la cultura de pau també serveix per enfortir el diàleg intercultural.

Es tracta del projecte “Peace bag for Euromediterranian Youth”, aprovat per la Fundació Anna Lindh, de la qual la Fundació Catalunya Voluntària n’és membre. El projecte es desenvoluparà en tres fases i està previst que acabi a finals del 2010 amb la presentació d’un manual que pugui servir a d’altres entitats per a fomentar l’aprenentatge i la conscienciació de la cultura de la pau.

El Peace Bag està format per nou entitats europees i nou del sud del mediterrani. La primera part del projecte consistirà en un seminari on hi assistiran totes aquestes entitats i que ha de servir per reflexionar sobre les bones pràctiques en l’aprenentatge de la cultura de pau. Mentre durin els treballs per convertir aquest compendi de bones pràctiques en un manual, les entitats participants es comprometen a dur a terme diferents accions de sensibilització al seu territori.

Catalunya Voluntària ha emprès aquest compromís amb la Fundació Ana Lindh per seguir apropant-se a la Cultura de Pau i per reforçar el diàleg intercultural amb països de les dues ribes del Mediterrani. Segons Meghan Villanueva, directora del projecte, “és un repte interessant i ens agradaria que a finals de 2010 es pogués presentar un material útil per a d’altres entitats”.

+ info: http://www.catalunyavoluntaria.cat/?p=149

Afegeix un comentari nou