Dona Kolors guanya el premi a la Millor Iniciativa Solidària

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Dona Kolors guanya el premi a la Millor Iniciativa Solidària

Resum: 

Dona Kolors rebrà el premi Mercè Conesa a la Millor Iniciativa Solidària del 2013 per la seva feina amb dones que es troben en situació d’exclusió social dins la prostitució.

L'entrega del guardó, que atorga el Periódico de Catalunya, tindrà lloc el proper 13 de maig durant la gala del Català de l’Any presidida per Neus Munté, consellera de Benestar i Família de la Generalitat.

Dona Kolors és una marca social de complements de moda i de la llar fets a mà per dones en situació d’exclusió social. Juntament amb el centre el Lloc de la Dona, promou el projecte social Enfilant l’Agulla amb la finalitat d’oferir una oportunitat i ajuda econòmica a aquestes dones. El seus principals reptes són millorar les seves condiciones de vida, fomentar l’accés a la cultura i a la formació i obrir-li’s les portes al món laboral.

El premi Mercè Conesa reconeix a aquelles persones i institucions que treballen per convertir el món en un lloc millor.

L’any passat es va premiar a la tasca que té el voluntariat a Catalunya per satisfer necessitats i oferir solucions en una situació econòmica tan complicada.

El jurat del premi està format per entitats com la Creu Roja, Greenpeace, Intermón Oxfam, SOS Racisme i la Federació Catalana de Voluntariat Social. A la gala també s’atorgaran el premi a la Millor Iniciativa Empresarial del 2013 i al personatge català de l’any.

Si vols adquirir un dels productes de moda i llar de Dona Kolors, pots comprar-lo des d’allà on vulguis i rebre’l on tu indiquis a través d’El Mercat Social. DonaKolors és una de les entitats associades a la plataforma de venda en línia de productes i serveis d’entitats socials, El Mercat Social, una iniciativa de voluntaris.cat.

Afegeix un comentari nou