El Banc d'Aliments de Girona augmenta en un 30% els beneficiaris

Autor/a: 
FCVS-Comunicació/Banc dels Aliments
 Font:
Font:

El Banc d'Aliments de Girona augmenta en un 30% els beneficiaris

Autor/a: 
FCVS-Comunicació/Banc dels Aliments

Resum: 

La necessitat d'aliments cada dia va més en augment. La ciutat de Girona no ha estat una excepció en l'últim any. Així, el Banc dels Aliments de Girona va tancar el 2011 amb una xifra rècord de beneficiaris. Si el 2010 l'entitat va proporcionar aliments a 25.000 persones, en el 2011 la xifra va augmentar un 30% arribant a 32.000 beneficiaris.

L'entitat preveu que la situació empitjori encara més durant el 2012 perquè moltes famílies deixaran de rebre prestacions i ajudes. Com a mínim, els responsables del Banc dels Aliments auguren una pujada del 30% més de beneficiaris durant els pròxims mesos.

Per això, més que mai, fan una crida solidària a empreses i particulars perquè els facin arribar menjar que els sobra. El Banc dels Aliments de Girona va ser el segon a nivell estatal a crear-se fa ja 22 anys. Des de llavors, mai abans havia arribat a recaptar el nombre d'aliments que ha recollit durant el 2011.

L'any passat, pels magatzems de l'entitat van arribar a passar-hi més de 1.450 tones de menjar provinent d'empreses de la demarcació, donacions individuals o aliments procedents d'ajudes europees o estatals. Aquesta xifra supera gairebé en un 20% el menjar distribuït durant el 2010, quan la crisi ja era una realitat perfectament palpable.

Per això, l'entitat fa una crida solidària a empreses i particulars perquè els facin arribar menjar que els sobra.

www.bancdelsaliments.org

Afegeix un comentari nou