El voluntariat en el context de canvis socials serà l'eix central de la Escuela de Otoño d'aquest any

Autor/a: 
Comunicació FCVS
 Font:
Font:

El voluntariat en el context de canvis socials serà l'eix central de la Escuela de Otoño d'aquest any

Autor/a: 
Comunicació FCVS

Resum: 

Quina és la importància del voluntariat en aquesta etapa de canvis socials i quins són els trets que defineixen el voluntariat del segle XXI seran els eixos centrals de la XVI Escuela de Otoño que organitza la Plataforma del Voluntariado de cara als propers 8 i 9 de setembre.

Quina és la importància del voluntariat en aquesta etapa de canvis socials? És un exercici de ciutadania? De quina manera incideix la crisi en l'acció voluntària? Aquestes qüestions són algunes de les que es plantejaran en la XVI Escuela de Otoño, que organitza la Plataforma de Voluntariat d'Espanya (PVE) a Madrid entre el 8 i 9 de setembre.

Al llarg de dos dies, ponents internacionals i participants de tot l'estat analitzaran aspectes de l'actualitat com ara quines són les senyes d'identitat del voluntariat en un context de canvis socials, econòmics i financers, des d'una perspectiva mundial i també local.

A la trobada hi assistiran autoritats internacionals en la matèria i més de 300 assistents de tot l'Estat relacionats amb l'àmbit del voluntariat, entre ells la presidenta i el vicepresident de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Francina Alsina i Albert Quiles.

Cal recordar que aquesta edició es celebra a l'Any Europeu del Voluntariat i coincideix amb el X Aniversari de l'Any Internacional de Voluntariat de Nacions Unides.

Més informació i inscripcions: http://blog.plataformavoluntariado.org

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou