Els beneficis dels sis primers mesos del nou supermercat virtual de Sorli Discau seràn pel Banc d’Aliments

Autor/a: 
FCVS- Comunicació
 Font:
Font:

Els beneficis dels sis primers mesos del nou supermercat virtual de Sorli Discau seràn pel Banc d’Aliments

Autor/a: 
FCVS- Comunicació

Resum: 

Sorli Discau, la cadena catalana de supermercats, obrirà aquest juliol el primer supermercat virtual d’aliments a l’estació dels Ferrocarrils de Sarrià. Sorli Discau destinarà els beneficis dels sis primers mesos de funcionament íntegrament al Banc dels Aliments, en forma de productes pels més necessitats.

Sorli Discau instal·larà el primer supermercat virtual del país a l’estació de FGC de Sarrià a Barcelona. Els usuaris podran fer la compra amb smartphones, podran seleccionar els productes amb imatges amb codis QR i després podran rebre la comanda a casa seva. Els beneficis dels sis primers mesos d’aquesta pionera iniciativa a Europa aniran destinats al Banc d’Aliments en forma de productes.

Amb aquesta iniciativa, Sorli Discau preveu captar entre 1.000 i 1.500 clients diaris, entre els 10.000 passatgers que passen diariàment per l'estació, un volum semblant al que té un establiment de mida petita de la cadena. La companyia té previst anar ampliant la xarxa de supermercats virtuals arreu d’altres estacions de FGC.

Els usuaris podran realitzar les seves compres virtuals mitjançant el lector de QR’s dels mòbils. L’empresa ha destacat que no serà un mode de comprar que substituirà al tradicional sinó que serà una manera de fer una compra mes ràpida i més còmode.

Afegeix un comentari nou