Es busquen micromecenes per a la investigació del càncer infantil

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Es busquen micromecenes per a la investigació del càncer infantil

Resum: 

La campanya de crowdfunding de la Fundació Sant Joan de Déu per ajudar a finançar un assaig clínic està sent tot un èxit. En vols formar part i col·laborar en la lluita contra el càncer infantil?

Des de la Fundació Sant Joan de Déu ens expliquen una història trista. La de la Laia. Una nena valenta i lluitadora que va morir el passat mes de gener per un tumor al cervell. L'objectiu, però, és donar esperances a altres nens i nenes que tenen o poden desenvolupar en el futur la mateixa malaltia.

La Laia va lluitar durant dos anys contra un Glioma Difús de Tronc, una classe de tumor a la part més profunda del cervell. Es coneix com DIPG, per les seves sigles en anglès. Ara com ara, és una malaltia incurable, que s'endú a tots els nens i les nenes que la contrauen. Però, poc a poc, mitjançant la investigació, s'obren esperances de tractament.

La Fundació Sant Joan de Déu té un grup de recerca en càncer infantil i, juntament amb altres grups de recerca d'arreu del món, estan fent passes importants per poder contenir-la. No van ser a temps per tractar la Laia, però volen arribar a temps per a nous casos. Per això tenen en marxa la campanya de micromecenatge Tot esborrat i ben controlat, que és una frase que deien cada dia amb la Laia, abans d'entrar a les sessions de radioteràpia o quan es prenia la medicació.

"Tot esborrat i ben controlat" està sent tot un èxit. En els sis primers dies de campanya han aconseguit els 33.000 € que demanaven i ara han ampliat el repte a 42.000 €. Amb aquests diners es finançarà part d'un assaig clínic que té un cost total de 300.000 €, comprant aparells i materials diversos.

Les aportacions es poden fer a través de la plataforma Implica't de l'Obra Social de Sant Joan de Déu.

Afegeix un comentari nou