Es cerquen dissenyadors d’apps que ajudin a donar respostes socials

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Es cerquen dissenyadors d’apps que ajudin a donar respostes socials

Resum: 

L’Ajuntament de Barcelona llança APP&INCLUSIO SOCIAL, una iniciativa que vol donar un nou impuls a la xifra d’aplicacions mòbils socials disponibles fins ara a la ciutat.

Es tracta d’una convocatòria dirigida a creadors i dissenyadors d’aplicacions mòbils. El seu objectiu és incentivar i proporcionar els recursos tècnics per a la creació d’apps mòbils innovadores que donin resposta a les necessitats reals dels barcelonins. Entre elles, facilitar la gestió d’excedents d’aliments o la recerca d’habitatge.

La iniciativa forma part d’APPS4BCN, un ambiciós programa que s’engloba en el marc de la Capital Mundial del Mòbil i en l’estratègia d’esdevenir una Smart City de referència. Està destinada a identificar solucions socials reals mitjançant l’ús d’aplicacions per a smartphones i tablets.

Els cinc principals reptes de la ciutat plantejats als dissenyadors d’apps són: com connectar habitatge disponible amb persones necessitades, donar ús social als excedents del comerç, conjugar família monoparental, maternitat i treball, combatre el fracàs escolar, i donar eines contra la discriminació per qüestions de gènere.

Si vols presentar la teva aplicació mòbil, tens temps fins l’11 de Juny. Pots participar en el procés de Hack at Home -una plataforma per donar suport al procés de desenvolupament d’apps- o presentar-te directament a la competició online. Aquesta se celebrarà del 13 al 20 de Juny i els guanyador rebran diferents premis, després de ser sotmesos a la votació pública i a l’avaluació del jurat.

Afegeix un comentari nou