Gran llaç humà per la prevenció del càncer de mama

 Font:
Font:

Gran llaç humà per la prevenció del càncer de mama

Resum: 

Oncovallès va organitzar aquest dimarts (19.10.2010) una sèrie d’activitats i taules informatives a la comarca amb l’objectiu de commemorar la lluita contra el càncer de mama

La Fundació d’Ajuda Oncològica Oncovallès s’afegia aquest dimarts, i com cada any, als actes del Dia Mundial del Càncer de Mama. Com a novetat d’enguany, Oncovallès va organitzar una gran llaçada humana, amb voluntaris, que va ocupar la plaça de la Porxada (Granollers) i on hi van participar 600 persones. L’acte era obert a tot el públic: només calia agafar la mà (que alhora és un tríptic on s’expliquen consells bàsics de prevenció precoç de la malaltia) i formar un gran llaç. L’objectiu de l’activitat era fomentar la prevenció, ja que el 90% de casos detectats a temps tenen un bon pronòstic. L’acte també va comptar amb activitats per als més menuts, com actuacions i un mural que van poder decorar ells mateixos.

També hi van haver taules informatives arreu de la comarca (Hospital general de Granollers, Hospital de Mollet, CAP Granollers Centre, CAP Sant Miquel, Mútua del Carme, als Carrers Anselm Clavé i Plaça Salvador Maluquer de Granollers, a l’Ametlla del Vallès, La Garriga, Santa Agnès, la Roca i a tots els CAP del Vallès Oriental).


+info: www.oncovalles.org

Afegeix un comentari nou