L'Heroi Ets Tu

Autor/a: 
Fundació Sant Pere Claver

L'Heroi Ets Tu

Autor/a: 
Fundació Sant Pere Claver

Resum: 

Les entitats que integren el Grup Sant Pere Claver presenten la campanya conjunta l’Heroi Ets Tu per promocionar els hàbits d’una bona salut i gaudir d’una bona qualitat de vida.

En aquest sentit, la iniciativa aposta per la sensibilització, la prevenció i la participació sobre els bons hàbits de vida. Per això recorda la necessitat de menjar de forma sana i equilibrada; fer exercici i practicar esport; desenvolupar la creativitat mitjançant activitats com les arts plàstiques o la fotografia; cultivar l’espiritualitat des del punt de vista de l’estima i la socialització; i potenciar el coneixement i l’educació per ser menys vulnerables.

A partir d’aquest mes i fins al proper setembre, es donaran a conèixer la identitat de cinc herois que transmeten aquests conceptes mitjançant recomanacions generals, adreçades als professionals, pacients, usuaris, familiars, veïns, institucions i entitats vinculades al sector.

A la recerca d’herois anònims

El Grup Sant Pere Claver convida a tothom a contribuir a la recerca d’herois anònims que defensin els bons hàbits, perquè també l’Heroi ets tu. Per participar-hi cal que facis una foto del teu heroi i expliquis els motius de per què ho és. La Xef Viscalleda, el Quimet Jornet, el Tomàs Gaudí, l’Ernest Ghandi i la Berta Ainstein poden servir d’inspiració.

Qualsevol persona pot participar al concurs l’Heroi ets tu des del 12 de maig al 5 de setembre. Només cal compartir una fotografia d’un heroi, que com els de la campanya, promogui hàbits de vida saludables.

Els participants han de compartir la imatge a través de les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) amb l’etiqueta #HeroiEtsTu o enviar-la des d’un ordinador a la pàgina web de la campanya.

Les cinc imatges més votades a través de Facebook seran les guanyadores del concurs.

Inauguració de Cal Muns

El Grup Sant Pere Claver llença aquesta campanya en motiu de la inauguració del nou equipament de Cal Muns ‘Serveis de Salut, Socials i Residencials’ el proper 9 de setembre al barri de la Bordeta (districte Sants-Montjuïc).

Totes les persones que participin en aquest concurs estan convidades a la festa d’inauguració, on rebran una samarreta dels herois i hi haurà moltes més sorpreses.

El nou equipament ofereix serveis sanitaris, residencials i socials destinats als col·lectius més vulnerables i en risc d’exclusió, especialment persones amb problemes de salut mental i discapacitats intel·lectuals.

El nou complex respecta la missió del Grup Sant Pere Claver i consolida la seva presència al districte de Sants-Montjuïc i el seu compromís amb els usuaris i veïns de la zona.

Afegeix un comentari nou