La Plataforma de Tercer Sector denuncia que les ONG no podran atendre els col·lectius més vulnerables

La Plataforma de Tercer Sector denuncia que les ONG no podran atendre els col·lectius més vulnerables

Resum: 

La Plataforma demana a les institucions públiques que, en l'actual contexte d'inestabilitat financera i de valors, no es doni l'esquena als col·lectius més fràgils i vulnerables.

La Plataforma del Tercer Sector denuncia que la demana d'atenció creix dia a dia mentre que el sector es veu asfixiat per les retallades i té seriosos problemes per continuar prestant els seus serveis als més necessitats.

És del tot imprescindible, segons la Plataforma, que el Govern central i de les Comunitats Autonòmiques prenguin mesures perquè milions de persones podrien quedar-se fora del sistema i completament desemparats si les ONG no reben el suport necessari per continuar donant les seves prestacions i serveis.

La Plataforma del Tercer Sector està integrada per les principals ONG espanyoles, amb més de 30.000 organitzacions no lucratives i prop de 9 milions de persones. Va ser fundada el 10 de gener del 2012 i treballa per promoure i defensar el valor social des d'una veu unitària i trobar solucions en favor dels col·lectius més vulnerables.

+INFORMACIÓ

Afegeix un comentari nou