La Taula d'Entitats celebra la seva XXI Assemblea General

La Taula d'Entitats celebra la seva XXI Assemblea General

Resum: 

El dia 15 de juliol, la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya va celebrar la seva XXI Assemblea General amb la presència de 50 representants de les entitats sòcies.

A l’acte, es va fer la presentació tant de l’informe d’activitats de l’entitat con de l’informe econòmic, relatius tots dos al primer semestre de l’any.

També es va aprovar l’entrada de dues noves entitats: la Federació catalana d'entitats de paràlisi cerebral i etiologies similars i el Fòrum d’iniciatives en assistència i gestió en Salut Mental de Catalunya.

A més, es va informar que el grup DINCAT passa a ocupar la plaça de la Coordinadora de Tallers per a Persones amb Discapacitat Psíquica de Catalunya, una de les entitats que ha treballat per a la constitució d’aquest grup i que ara mateix l’integra junt amb la Federació catalana pro persones amb discapacitat intel·lectual i Associació empresarial d’Economia Social APPS.

Finalment, es va demanar la col·laboració de les entitats sòcies pel que fa a la preparació del manifest per al Dia Mundial Contra la Pobresa i es van avançar les línies principals que es desenvoluparan durant el III Congrés del Tercer Sector Social, del proper mes de març.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou