Leroy Merlin convoca un premi per a ONG i entitats socials

Autor/a: 
FCVS-Comunicació
 Font:
Font:

Leroy Merlin convoca un premi per a ONG i entitats socials

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Resum: 

Els projectes han d’anar encaminats a construir, rehabilitar o reformar vivendes o serveis destinats a proporcionar una llar a persones en situació o risc d’exclusió social. El premi està dotat amb 20.000 euros en compres a les botigues Leroy Merlin.

L’empresa Leroy Merlin, amb el suport del Grup Godó, convoca la primera edició del Premi Solidari Leroy Merlin, un premi obert a les ONG i entitats socials catalanes per ajudar a tirar endavant projectes de millora, rehabilitació o construcció de vivendes o dotació de serveis necessaris per habilitar un espai amb la finalitat de proporcionar una llar digna a persones en situació o risc d’exclusió social.

Els projectes s’han de fer arribar fins el 31 de gener (inclòs) a l’adreça reformasolidaria@lavanguardia.es, i fer-los arribar també a Leroy Merlin a través de la web www.premioreformasolidaria.com. Un jurat format per treballadors de Leroy Merlin escollirà tres projectes finalistes entre tots els projectes presentats. Aquests tres projectes es penjaran a la web www.premioreformasolidaria.com i se sotmetran a votació popular entre els dies16 de febrer i 15 de març de 2012.

El projecte premiat guanyarà un val de compra de 20.000 euros per a canviar en qualsevol botiga Leroy Merlin de Catalunya. Els altres dos projectes finalistes tindran també un val de compra, en aquest cas de 1.000 euros.

L’acte d’entrega de premis es farà a finals de març, encara està per decidir el dia i el lloc.

Trobareu més informació i les bases del premi en el document adjunt.

Comentaris

El projecte pot ser redactat en català?

Hola Sandra! Et recomanem posar-te en contacte amb La Vanguardia a través del correu específic del premi reformasolidaria@lavanguardia.es o del telèfon 93 481 25 00. Salutacions!

Afegeix un comentari nou