Munich se suma al projecte "5 Caves per 5 Projectes Solidaris"

Munich se suma al projecte "5 Caves per 5 Projectes Solidaris"

Resum: 

Per a l'ocasió, Munich ha dissenyat unes sabatilles esportives d’edició limitada, "Munich & 5 Caves per 5 Projectes Solidaris". D’aquesta manera ja són vuit les empreses que participen al projecte, impulsat per Cava Berdié i gestionat per la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Munich, la marca barcelonina de calçat esportiu i streetwear se suma al projecte "5 caves per a 5 projectes solidaris", gestionat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i en el que hi participen altres empreses: Cava Berdié – impulsors del projecte-, Petit Plaisir, A & A Artesania, Ció Gastronomia Selecta, Músicaclick, Dracnet Projects SL i AlterCompany.

Un disseny solidari
Munich ha creat una sabatilla Munich d'edició limitada dissenyada especialment per a aquesta causa que incorpora en el disseny els colors oficials del logotip d'aquest projecte: el lila i taronja.

Aquest model està ja disponible a totes les botigues pròpies de MUNICH de les principals ciutats espanyoles com Barcelona, Madrid, València, Saragossa i Palma de Mallorca. El preu de la "Munich & 5 caves per a 5 projectes solidaris" és de 135 € per als adults i de 75 € per als petits. I està disponible de la talla 24 a la 46.

Un 7% a projectes solidaris
Munich destinarà el 7% del benefici que s'obtingui del total de les vendes d'aquest model solidari, igual que ho fan les altres empreses que participen al projecte, que destinen un 7% de la venda directa i el 0,7 € de les indirectes d’un o més d’un dels seus productes a cinc projectes solidaris.

Les entitats que rebran aquests donatius són Fundació Comtal, Punt de Referència, Fundació Hospitalitat, Càritas Girona i Adama, que van ser escollides la primavera passada en un concurs de projectes convocat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, que és qui gestiona el projecte a través del seu programa de Voluntariat i Empresa.

La primavera del 2011 es farà lliurament de totes les recaptacions a les entitats participants i es convocarà un concurs per escollir quines seran les cinc entitats que es beneficiaran del projecte l’any que ve.

D’aquesta manera el projecte creix considerablement, ja que en la seva primera edició va comptar amb Caves Berdié com a única empresa solidària que va ser, de fet, la impulsora de la iniciativa en col·laboració amb la Federació Catalana del Voluntariat Social. En aquest segon any, s’hi ha sumat més empreses, entre elles Munich, i ara ja són 8 empreses les que col·laboren amb "5 caves per a 5 projectes solidaris". La vocació de la iniciativa és d'anar creixent any rere any i comptar cada vegada més amb el suport de més empreses privades.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou