SETEM Catalunya obre la convocatòria per als camps de solidaritat de l’estiu

 Font:
Font:

SETEM Catalunya obre la convocatòria per als camps de solidaritat de l’estiu

Resum: 

Ja fa 20 anys que SETEM envia joves catalans a països del sud perquè coneguin la seva realitat i col·laborin amb projectes de diferents ONG. L’obejctiu és promoure transformacions personals i col·lectives per un món més just. El període d’inscripcions per aquest any acaba el 20 de febrer.

Tenir més de 21 anys i ganes de conèixer noves cultures i aprendre de la realitat als països del Sud són els requisits per apuntar-se als camps de solidaritat de SETEM. Aquesta organització ja fa 20 que envia joves catalans a diferents països d’Àsia, Àfrica i Amèrica Llatina. L’objectiu és promoure transformacions personals i col·lectives a través de la pròpia experiència dels joves, coneixent les persones que treballen en una ONG del Sud i la realitat d’aquests països.

El cicle de formació i sensibilització es realitza en tres fases: una fase prèvia de preparació i formació (d’abril a juny), el viatge i estada a un país del Sud (juliol, agost o setembre) i una darrera fase de difusió i sensibilització (a la tornada).

Aquest estiu, SETEM enviarà joves a 16 països d’Àsia, Àfrica i Amèrica Llatina. El període ordinari d’inscripcions per aquest any acaba el 20 de febrer, però el període extraordinari –sempre en funció de la disponibilitat de places- acabarà una setmana abans d’iniciar la formació, el 10 d’abril.

+ info: http://www.setem.cat/

Comentaris

Hola, m'interessa molt poder participar com a voluntària en algun dels vostres projectes. Sóc pedagoga i treballo a l'educació secundària. La meva disponibilitat és a partir del 7 de juilol. Si heu rebut la meva petició ja em direu quin és el proper pas que he de fer. Moltes gràcies Natàlia Borrella Colomer, Girona

Hola Natàlia!

La veritat és que des de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) només ens hem fet ressò (gràcies a Xarxanet.org) de la notícia que ens van fer arribar la gent de SETEM Catalunya, que són qui organitzen aquests camps solidaris. De manera que no et podem donar més informació de la que reflectiem a la notícia.

Si estàs interessada en tenir més informació el millor serà que entris a la web de SETEM (http://www.setem.cat/) o et posis en contacte directament amb ells: 93 441 53 35 i catalunya@setem.org.

Esperem haver-te estat d'ajuda!

FCVS

Efectivament Natàlia, des de la FCVS et poden donar pautes per fer voluntariat aquí, però no més enllà, i és de ONG com Setem o moltes altres organitzacions que poden donar-te pautes pel voluntariat internacional, per començar a conèixer aquest àmbit més internacional. Per exemple, pots navegar per http://www.fcongd.org/, la Federació d'ONG pel Desenvolupament (moltes entitats en xarxa), i segur q trobes resposta.

Salutacions,

http://www.iwith.org

Hola!! Som una parella d'educadors socials amb experiencia en el mon dels nens. Estem interesats en poder col.laborar amb setem aquest juliol a l'Africa. Ens podeu donar mes informació?

Afegeix un comentari nou