SIDA STUDI dissenya El Kit del Plaer per promoure el sexe segur entre els joves

 Font:
Font:

SIDA STUDI dissenya El Kit del Plaer per promoure el sexe segur entre els joves

Resum: 

L’Associació SIDA STUDI està dissenyant El Kit del Plaer per repartir-lo entre els joves en festes, concerts i jornades de sensibilització. Ara demana la participació del jovent en l’elecció del disseny. Es pot votar entre 4 propostes diferents al Facebook.

L’associació SIDA STUDI està dissenyant El Kit del Plaer, un kit “catxondo i pràctic” per fomentar les relacions sexuals segures. Es tracta d’una caixa de cartró amb regals a l’interior com un condó masculí, un condó vaginal i un petit lubricant.

La intenció és repartir aquests kits entre els joves tant en concerts i festes com directament al local de SIDA STUDI pels que el vulguin anar a recollir.

Però abans d’això, SIDA STUDI demana als joves la seva col·laboració a través del Facebook. El Kit del Plaer encara no té un disseny definitiu i, per això, Sida Studi demana als joves que escullin el disseny a través d’un grup del Facebook. Tots els que tinguin entre 14 i 30 anys poden votar la seva preferència entre quatre dibuixos diferents a través del Facebook fins el 4 de març.

Afegeix un comentari nou