Torna VPK, el programa d'oci alternatiu juvenil de Sant Boi

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Torna VPK, el programa d'oci alternatiu juvenil de Sant Boi

Resum: 

La Fundació Marianao, arran de l'èxit de les edicions anteriors, organitza una nova edició del "Vente pa'ka" (VPK), el seu programa d'oci alternatiu juvenil. Del 19 de febrer al 26 de març, els divendres i dissabtes nit estaran plens de possibilitats: campionats, lligues de futbol i bàsquet, i infinitat de tallers.

El projecte Vente pa'ka va sorgir fa quatre anys amb la finalitat d’omplir el buit que trobaven que hi havia a Sant Boi d’un oci nocturn alternatiu i diferent i de fer propostes que incideixin, de manera prioritària, en els joves. VPK pretén enfortir la relació entre els joves i l’associacionisme juvenil, de manera que puguin autogestionar les activitats que vulguin impulsar, tot incidint en cercar alternatives a l'oci nocturn tradicional i en prevenir les conductes de risc.

Des del principi, s'han aprofitat els recursos i les instal·lacions de la Fundació Marianao i altres recursos de la ciutat. D'aquesta manera, s'ha anat obrint a tota la ciutat i a tots els joves de Sant Boi i municipis propers.

L'experiència d'aquests quatre anys demostra que una oferta d'oci nocturn alternatiu era necessària: cada vegada són més els i les joves que hi participen i VPK es reinventa cada edició, afegint noves propostes i noves il·lusions.

Si sou joves i voleu gaudir d'unes nits diferents, consulteu el programa d'VPK i inscriviu-vos a les activitats que més us agradin. Aquesta edició de l'VPK es desenvoluparà del 19 de febrer al 26 de març, de 22:00 a les 3:00 h.

Més informació:

Afegeix un comentari nou