Voleu col·laborar en l'organització de la nova edició del Laboratori Antiracista?

Voleu col·laborar en l'organització de la nova edició del Laboratori Antiracista?

Resum: 

SOS Racisme prepara una nova edició del Laboratori Antiracista per a finals de setembre i principis d'octubre de 2010 i fa una crida a persones voluntàries i a entitats per participar en l'organització d'aquesta nova trobada de joves i treball antiracista.

El Laboratori Antiracista és un espai d’acció antiracista per a joves i entitats de joves. Un espai de participació, d’intercanvi i d’acció centrat en la denúncia del racisme i la xenofòbia i en cercar la millor manera de combatre la seva presència a la nostra societat. Aquesta trobada dóna la veu als i a les joves, ajuntant música, teatre, castells, hip hop, graffiti, cinema, fotografia i molt més.

La nova edició d'aquesta iniciativa tindrà lloc a finals de setembre i els primers dies d'octubre de 2010. Hi haurà dues línies d'activitats combinades: tallers esportius i culturals i una assemblea antiracista durant la qual es posaran en comú els treballs previs de debat entre els i les joves, en contrast amb les opinions de representants d'entitats i institucions sobre el racisme i els tòpics al voltant de la immigració.

SOS Racisme fa una crida a voluntaris i voluntàries i a entitats que vulguin participar en l'organització d'aquesta trobada. Si us interessa col·laborar-hi podeu escriure un correu electrònic a l'adreça sensibilitzacio[arrova]sosracisme.org o trucar al telèfon 93 301 05 97.

Aquest vídeo mostra les activitats realitzades a la trobada del 2007:

Al bloc del Laboratori Antiracista trobareu més informació sobre aquest projecte i sobre les activitats i conclusions d'edicions anteriors.

Afegeix un comentari nou