Xarxanet.org estrena un nou Butlletí de Finançament

 Font:
Font:

Xarxanet.org estrena un nou Butlletí de Finançament

Resum: 

El butlletí vol donar resposta a la creixent demanda i dificultat de les entitats a l’hora de captar fons.

Des de Xarxanet.org hem decidit posar en marxa un nou butlletí sobre fonts de finançament.

L’objectiu és informar setmanalment de les convocatòries de finançament (subvencions, premis, ajuts, beques...), procedents d’administracions públiques i entitats privades (fundacions, obres socials d’empreses, caixes...) i adreçar-les a entitats sense ànim de lucre.

Així mateix es comunicaran i destacaran notícies, recursos i esdeveniments assenyalats relatius a temes de finançament associatiu.

El butlletí s’enviarà tots els dimecres a partir del 27 de febrer i inclourà un mínim de 10 convocatòries publicades durant la setmana immediatament anterior i dins de termini. Si voleu saber com és podeu consultar el número 1 del butlletí de finançament.

Per subscriure’s al butlletí cal fer-ho a través d'aquesta pàgina.

D'altra banda podeu seguir totes les convocatòries minut a minut a través del compte de Twitter @ajuts_entitats

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a financament@xarxanet.org

Comentaris

Bon dia, m'agradaria saber com puc vincular setmanalment el butlletí des de la pàgina web del Departament dedicada al tercer sector ambiental. Hi ha una adreça fixe on es penjarà setmanalment el butlletí? Si ho confirmeu, serà l'adreça que vincularé. Gràcies, Isabel

Hola Isabel, Cada butlletí que s'enviï tindrà un enllaç diferent. Però l'hemeroteca, on es recolliran tots els butlletins que es vagin fent, sí que té un enllaç permanent. És el següent: http://www.xarxanet.org/hemeroteca_financament Salutacions i gràcies per l'interès! :)

tipus de finançament

Afegeix un comentari nou