Nova edició del Curs de blocs i eines 2.0 per a entitats

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Nova edició del Curs de blocs i eines 2.0 per a entitats

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Aquest any 2013 xarxanet.org torna a oferir a les entitats sense ànim de lucre la possibilitat de crear una web 2.0 adaptada a les seves necessitats. El nou curs, que comença el 9 de maig compta amb una important novetat!

Aquesta formació està reconeguda pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC). El pla de formació vol millorar la preparació de les entitats catalanes que treballen amb voluntariat en les diferents branques d'acció.

El curs de blocs i eines 2.0 ajuda a les entitats a crear una web dinàmica compatible amb diverses eines que trobem en la web 2.0, potenciant-la com a eina d'informació i canal de comunicació de la entitats. El curs s'adreça a responsables de comunicació, voluntaris i socis que vulguin situar a la seva entitat en la esfera 2.0.

Per realitzar el curs, cal realitzar la preinscripció omplint aquest formulari en línia abans del 6 de maig. Les persones que siguin admeses al curs hauran de realitzar el pagament de 15 euros per costos de matrícula. Un cop hagin superat les activitats plantejades al llarg del procés, les persones participants podran obtenir el diploma del PFVC, expedit pel Servei de promoció d'associacionisme i voluntariat.

El curs de Blocs i eines 2.0 per a entitats és un curs en línia que es realitza a través d'un entorn virtual d'aprenentatge (EVA) entre el 9 de maig i el 10 de juny. Durant aquestes 5 setmanes, en què el participant haurà de dedicar-hi entre 3 i 4 hores setmanals, es treballaran els temes:

  • Blocs i entitats: què comunicar i com comunicar-ho.

  • L'estructura del nostre bloc: organitzem la informació en la nostra plana web

  • Com puc fer... les eines bàsiques que ens ofereix un bloc

  • Afegim noves funcions: les eines 2.0 al nostre bloc

La novetat important que hi ha aquest any és una trobada presencial per els alumnes que tinguin dubtes del curs: tan del contingut com de l'entorn virtual d'aprenentatge. Aquesta trobada està programada per el dia 21 de maig.

Un cop acabat el curs, les persones participants hauran assumit els coneixements necessaris per continuar desenvolupant el bloc per a la seva entitat, i disposaran d'un espai web allotjat dintre de la plataforma de blocs de xarxanet.org. No us perdeu els blocs elaborat en les anteriors edicions del curs!

Comentaris

Llavors aquest curs és online? Només cal seguir els apunts o presentacions que suposo se'ns donaran i fer els exercicis no? Actualment treballo de dilluns a divendres però soc la secretaria d'una associació de veïns, encara que també responsable de comunicació de l'associació i algun grup associat a ella. Per aquest motiu estic molt interessada en aquest curs, crec que seria molt útil per a mi i la meva entitat. Gràcies per la resposta.

Hola,

Si, el curs és online amb un aula virtual del PFVC i els blocs de xarxanet.org. El curs és molt pràctic, a partir d'apunts i presentacions treballaràs amb el vostre bloc, així aprendràs fer servir l'eina i a la vegada construeixes el bloc de la vostra entitat!

Apunta't omplint el formulari de preinscripció!

Ens veiem al curs!

Martina

Afegeix un comentari nou