La comissió parlamentària per la infància, una realitat

 Font:
Font:
 Font:
Font:

La comissió parlamentària per la infància, una realitat

Resum: 

El passat 19 de gener el Parlament de Catalunya va aprovar per unanimitat, amb assentiment i sense debat previ la proposta de creació de la comissió per a la infància.

La proposta original de la creació d’aquesta comissió prové de la Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCAT), que ja va sol·licitar la seva creació en l’acte de presentació en públic, el 30 de Novembre passat. A més, aquesta proposta és hereva d’una reivindicació històrica de les entitats que treballen amb infants.

Segons la Plataforma d’Infància de Catalunya, “la comissió d’Infància pot ajudar a vetllar pel desplegament de la Llei de Drets i Oportunitats de la Infància i l’Adolescència i alhora garantir que la perspectiva de la infància i l’interès superior del menor estigui present en tota l’activitat legislativa”. En definitiva, la comissió ajudarà en el seguiment de l’acció de govern en matèria d’infància.

La Plataforma d’Infància de Catalunya està formada per 17 organitzacions que aglutinen més de 900 entitats de primer nivell de l’àmbit del treball amb infants i adolescents i té per objectiu donar resposta a les seves necessitats, promoure l’acompliment dels seus drets i deures i vetllar per la incorporació de la perspectiva de la infància a les polítiques públiques i a la Societat Catalana.

També podeu llegir la notícia "El Parlament de Catalunya crea una comissió d'Infància"

+ informació

Afegeix un comentari nou