Les respostes de més de 5.000 joves marcaren les futures polítiques de joventut

 Font:
Font:

Les respostes de més de 5.000 joves marcaren les futures polítiques de joventut

Resum: 

Més de 5.000 joves omplen un qüestionari on-line del Pla Nacional de Joventut de Catalunya que haurà de marcar les polítiques del departament de Joventut de la Generalitat dels propers 10 anys.

Un innovador procés de consulta del Pla Nacional de Joventut, organitzat pel Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya rep un notable èxit de participació. El qüestionari que es podia omplir des d’una pàgina web recull la opinió de joves d’entre 16 i 29 anys.

Aquest qüestionari pretén detectar quines són les necessitats dels joves catalans d’avui en un entorn social en crisis i molt canviant. Es podia respondre individualment o en grup. S’estructura en els eixos de treball del Pla Nacional: habitatge, educació, salut, cultura i participació.

Els propers mesos serviran per tractar la informació i elaborar un document que servirà per marcar les polítiques de joventut de la Generalitat de Catalunya dels propers deu anys. El procés de reflexió d’aquest projecte culminarà el proper 27 de febrer en una trobada nacional a Manresa on es donarà a conèixer els resultats. A partir de llavors s’iniciarà la redacció definitiva del Pla.

Informació per inscriure's a la trobada de Manresa.

Afegeix un comentari nou