Propostes per a les vacances escolars de febrer i març

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Propostes per a les vacances escolars de febrer i març

Resum: 

Al calendari escolar del curs 2010-2011 s'ha fixat una setmana de vacances entre febrer i març. S'ha creat una nova plana web per tal d'orientar les famílies i proposar-los activitats per a aquest període vacacional. Les AMPA i els ajuntaments podran sol·licitar ajuts per organitzar activitats d'"Escoles obertes".

Cada servei territorial ha pogut escollir una d'aquestes dues setmanes opcionals: del 28 de febrer al 4 de març o del 7 a l'11 de març. La majoria de comarques, un total de 30, han triat la primera setmana, del 28 de febrer al 4 de març; les 11 comarques restants ho han fet en la opció entre el 7 i l’11 de març.

Entre l'1 i el 29 d'octubre del 2010, les associacions de mares i pares dels centres escolars i els ajuntaments poden sol·licitar ajuts per organitzar activitats d'"Escoles obertes" durant aquesta setmana de vacances. Trobareu més informació en aquests enllaços:

Què fer durant aquesta setmana?

El Departament d'Educació ha posat en marxa una plana web on les famílies trobaran diferents possibilitats per realitzar activitats durant l’aturada lectiva: escoles obertes, casals i estades i ofertes de lleure en família. Amb aquest ventall d'opcions, tots els/les infants i joves gaudiran d'aquesta setmana de vacances de la manera que més els agradi!

Afegeix un comentari nou