Aquests reis, regala il·lusió!

Autor/a: 
Montse Garcia
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Aquests reis, regala il·lusió!

Autor/a: 
Montse Garcia

Resum: 

Com cada any, l’Ajuntament de Sant Boi ha tornat a organitzar una recollida de joguines perquè cap infant de la ciutat no es quedi sense regal la nit màgica dels Reis Mags.

Des del passat 6 de desembre i fins al 31, l’Ajuntament de Sant Boi ha tornat a organitzar sota el lema Cap nen sense joguina, la campanya d’apadrinament d’una carta solidaria perquè els nens amb menys recursos de la ciutat tinguin l’oportunitat de tenir un obsequi el dia de reis.

Les persones que vulguin participar en aquesta iniciativa, hauran d’adreçar-se als diferents punts de recollida que es troben situats en tots els barris de la ciutat.

Els padrins podran triar les joguines que creguin més convenients sempre prioritzant la qualitat i la intenció educativa per a infants d'entre 0 i 13 anys. A més, l’organització recomana que les joguines siguin noves, adequades per l’edat de l’infant, que no fomentin la violència, la discriminació entre sexes, ni la falta de respecte pels altres.

A banda, el pròxim 20 de desembre se celebrarà per sisè any consecutiu un concert solidari per recaptar diners per al mateix projecte de recollida de joguines.

Torna a la pàgina de Nadal Solidari 2014

Afegeix un comentari nou