Convocatòria per a la lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social

Convocatòria per a la lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social

Resum: 

El Ministeri de Sanitat i Política Social convoca subvencions en les àrees de serveis socials, famílies i infància i de l'Any Europeu de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social.

Gairebé 84 milions d'europeus corren el risc de caure en la pobresa. Per això, l’any 2010 es va designar com l’Any Europeu de Lluita contra la Pobresa i la Exclusió Social amb els objectius de sensibilitzar els ciutadans i renovar el compromís de la Unió Europea i els Estats membres per la lluita contra la pobresa.

El Ministeri de Sanitat i Política Social ha convocat subvencions per donar suport a les entitats no lucratives d’àmbit estatal que treballin amb col•lectius més vulnerables de la societat o amb risc d’exclusió social.

Les entitats que optin a aquesta convocatòria han d’estar legalment constituïdes i registrades al corresponent registre, no cercar objectius lucratius i que els seus fins institucionals estiguin adreçats a persones amb exclusió social.

La dotació total d’aquesta subvenció és de 550.000 euros dels quals 300.000 procedeixen de la Comissió Europea. El termini per presentar-se a la convocatòria finalitza el 20 de setembre de 2010.

Afegeix un comentari nou