Es publiquen les bases del II Premi Nacional d’Educació per al Desenvolupament Vicente Ferrer

 Font:
Font:

Es publiquen les bases del II Premi Nacional d’Educació per al Desenvolupament Vicente Ferrer

Resum: 

El Ministeri d’Assumptes Exteriors i Cooperació, a través de l’AECID i el Ministeri d’Educació publiquen les bases del II Premi Nacional d’Educació per al Desenvolupament Vicente Ferrer

El premi Vicente Ferrer va dirigit a centres docents, públics i concertats i als nivells Infantil, Primària, Secundària, Educació de Persones Adultes, Formació Professional i Batxillerat.
L’objectiu del premi es fomentar la participació activa dels alumnes i aconseguir una ciutadania solidaria i compromesa amb l’eradicació de la pobresa.
El termini de presentació finalitza el 18 de maig i es poden presentar projectes, experiències educatives i propostes pedagògiques realitzades durant el curs acadèmic 2009-2010 amb la proposta de sensibilitzar i conscienciar la lluita contra la pobresa i la promoció del desenvolupament saludable de nens i joves.
L’AECID i el Ministeri d’Educació premiaran 15 experiències educatives i els guanyadors viatjaran a Colòmbia per participar en el “Seminario de Intercambio y Formación en Buenas Prácticas en Educación para el Desarrollo” celebrat sota la protecció de l’AECID.

Llegir més

Afegeix un comentari nou