La FCONGD demana canvis en el càlcul del 0,7%

 Font:
Font:

La FCONGD demana canvis en el càlcul del 0,7%

Resum: 

La Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament va acordar demanar a les administracions un nova forma de calcular el 0,7%

A l’assemblea que es va celebrar el passat 26 d’abril a Barcelona, la FCONGD va acordar demanar a les administracions una nova forma de calcular el 0,7%, és a dir, vol que les administracions calculin el 0,7% segons el seu pressupost total consolidat en lloc de fer el càlcul sobre els ingressos.
Agafant les dades de 2008 i amb base de càlcul sobre els propis ingressos, amb el 0,7% es recaptarien 114,9 milions, mentre que amb la proposta del càlcul sobre el pressupost consolidat serien 243 milions d’euros.

La manca d’acord respecte a la base de càlcul entre les diferents administracions, ha provocat que les administracions aprofitin per reduir les partides dedicades a la cooperació internacional.

D’altra banda la Federació Catalana d’ONGD ha confirmat l’ingrés de tres noves fundacions i la baixa de la Fundació Vicky Sherpa-Eduqual, per les dificultats d’obtenir la documentació econòmica actualitzada de l’entitat.

Llegir més

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou