No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets.

Autor/a: 
Marta Quiroga Pons
 Font:
Font:

No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets.

Autor/a: 
Marta Quiroga Pons

Resum: 

A Creu Roja Joventut inverteixen els seus esforços per tal que al Nadal, l’època de l’any en què el més significatiu per als infants són les joguines, cap infant es quedi sense rebre un joc o joguina.

Sota el lema No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets s’inicia la 22ena campanya de recollida de joguines de la Creu Roja que vol arribar a un gran nombre de famílies en situació de vulnerabilitat i centrar l’atenció en els drets dels infants al lleure, esbarjo i joc. Tenint present que aquest any se celebren els 25 anys de la Convenció dels Drets de la Infància, es fa una crida a la solidaritat per poder cobrir aquests drets.

Creu Roja Joventut proposa accions com el projecte de La Joguina Educativa que té com a objectiu principal fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, com un element per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.

Les desigualtats socials i econòmiques fan que per Nadal i Reis que són dies molt esperats pels nens i nenes, ja que si s’han portat bé els Reis se’n recordaran d’ells, fa que no sempre sigui així i a molts infants no els arriba cap regal i per alguns nens serà un Nadal sense joguines.

La manca de recursos es tradueix en menys oportunitats i més exclusió social i afecta el desenvolupament social, cognitiu i afectiu del nen.

Busca el teu punt de recollida més proper aquí.

Torna a la pàgina de Nadal Solidari 2014

Afegeix un comentari nou