SEPA i novetats fiscals 2014: esmorzar de treball a Suport Associatiu

 Font:
Font:
 Font:
Font:

SEPA i novetats fiscals 2014: esmorzar de treball a Suport Associatiu

Resum: 

Suport Associatiu organitza el dia 10 de gener un esmorzar de treball per parlar sobre les novetats fiscals de 2014 i, sobretot, a l'entrada en vigor de la nova normativa de pagaments SEPA.

El proper divendres 10 de gener, Suport Associatiu celebrarà un esmorzar de treball destinat a aclarir dubtes sobre els principals canvis normatius en matèria econòmica que, a principis de 2014, afectaran les entitats.

Principalment, s'abordarà la nova normativa de pagaments SEPA (Standard Euro Payment Area), que entrarà en vigor el proper 1 de febrer, implantant una nova forma de realitzar les operacions de pagament i cobrament bancàries, harmonitzada amb la normativa europea.

A més, recentment s’han aprovat diverses modificacions a les principals normes fiscals, que afecten també les entitats no lucratives.

Les més importants fan referència a camps tan diversos com el model 347 (Declaració d’operacions amb tercers), l’opció per la prorrata especial de l’IVA, i regulació de les exempcions.

Alhora, s’ha aprovat un nou règim especial per l’IVA, el del criteri de caixa, que pot afectar tant les entitats que optin per ell com aquelles que facin compres a proveïdors que hagin optat.

L'assistència a l'esmorzar està oberta a membres de juntes directives, personal de gestió i administració de les associacions i fundacions, etc.

  • Data: divendres 10 de gener, de 9:30 a 11:30 h
  • Lloc: Centre Esplai
  • Adreça: Riu Anoia 42-54, El Prat de Llobregat.

Confirma la teva assistència en aquest enllaç

Afegeix un comentari nou