Fes el teu xarxanet.org a la carta!

 Font:
Font:

Fes el teu xarxanet.org a la carta!

Resum: 

Aprofita els nous canals RSS temàtics de xarxanet.org i rep la informació personalitzada! Tot seguit t'expliquem com ho pots fer per rebre només els continguts que més t'interessin.

Els canals RSS - o fils de subscripció - ens permeten agrupar aquella informació que ens resulta útil i interessant. Xarxanet.org ha desenvolupat diferents fils de subscripció amb l'objectiu que puguis agrupar els continguts que et resultin més interessants:

Seccions transversals:
- Portada general
- Finançament
- Agenda

Continguts per àmbits associatius:
- Ambiental
- Comunitari
- Cultural
- Internacional
- Social

Continguts per serveis d'assessorament:
- Econòmic
- Formació
- Informàtic
- Jurídic
- Projectes

Com pots utilitzar aquests fils de subscripció?
Per utilitzar aquests fils de subscripció només has de copiar els enllaços dels temes que més t'interessin. Per exemple, si vols rebre les notícies sobre finançament, hauràs de copiar l'enllaç següent: "www.xarxanet.org/rss_financaments".

Per a rebre la informació pots fer servir:
- Agregador d'RSS dels gestors de correu. La majoria de gestors de correu, com ara l'outlook, permeten afegir fils de subscripció.
- Lectors d'RSS: Com per exemple Google Reader, Feedly o Netvibes. En aquest recurs de coneixement de xarxanet.org t'expliquem com fer un Netvibes.
- Lectors d'RSS per a mòbils amb Internet: com per exemple Viigo o Litefeeds.

Si tens un bloc també pots aprofitar els fils de subscripció per omplir de contingut el teu web. Només has de fer servir un giny que permeti agregar l'RSS que prefereixis.

Afegeix un comentari nou