Explica al projecte Dono com està la teva entitat en relació a les TIC

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Explica al projecte Dono com està la teva entitat en relació a les TIC

Resum: 

Grans empreses del sector informàtic fan donacions de programari, de maquinari i d'altres elements tecnològics d'informació i comunicació a les entitats del Tercer Sector. El projecte Dono de donació de tecnologia per a ONG fa de vincle entre la voluntat dels donants i les sol·licituds de les entitats.

Són moltes les entitats sense afany de lucre que necessiten de la tecnologia informàtica en qualsevol de les seves formes: programari, maquinari, tecnologies TIC en general i moltes també les que estan mancades de recursos per aconseguir-la.

Per tal d’evitar una “esquerda tecnològca” dins el Tercer Sector i amb la intenció de fer arribar les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a totes les entitats no lucratives el projecte Dono actúa com a pont entre les grans corporacions de la indústria tecnològica i les entitats sense afany de lucre. A Espanya gestionen aquest programa de donació Technosite, de la Fundació Once i TechSoup.

A més Dono està fent ara una recerca, a través d’una enquesta que podeu omplir totes les entitats no lucratives, sobre com les organitzacions utilitzen la tecnologia tant la tradicional com la basada en el “núvol”, i sobre quins són els plans de futur de les entitats en aquest sentit. Ara és el moment de que les entitats expliquin el què necessiten a nivell tecnològic.
L’enquesta s’adreça a qualsevol persona que tingui alguna responsabilitat en la recomanació, compra o gestió dels productes o serveis TIC en una ONG, entitats benèfiques, sense afany de lucre, biblioteques, fundacions, etc.
Amb les dades recollides es publicarà cap a l’estiu un llibre blanc amb els resultats de l’enquesta, de les entitats no lucratives espanyoles i d’altres 37 paísos d’arreu del món. Els resultats podran ajudar la vostra entitat a prendre decisions i a agafar idees sobre quin ús estan fent de les TIC altres entitats d’arreu del món.

Afegeix un comentari nou