Nova onada de Scam a la xarxa

Nova onada de Scam a la xarxa

Resum: 

Des del llançament de Google Chrome OS han aparegut diverses pàgines webs falses de descàrrega del sistema operatiu.

Quan apareix un fenomen tan seguit per tota la comunitat a la xarxa com és el llançament del nou sistema operatiu de Google, solen aparèixer pàgines web fraudulentes destinades única i exclusivament a infectar els nostres ordinadors amb malware (programari maliciós) de tot tipus.

Aquesta pràctica és la coneguda com a Scam, que és la paraula anglesa destinada a definir el que aquí es coneix com a estafa. Aquestes webs estan dissenyades per a fer-nos pensar que realment estem visitant la web oficial del producte i que obtindrem el producte que desitgem, però amb l’única cosa que ens trobarem serà amb un programa fals que infectarà la nostre màquina.
Per tan, si esteu interessats en provar el Sistema Operatiu de Google assegureu-vos de fer-ho mitjançant les vies de descàrrega ofertes per la companyia.
Des de Xarxanet.org volem fer incís en que aquesta pràctica és habitual amb tot tipus de programari que es pot trobar a la xarxa, així que ens hem d’assegurar sempre de descarregar-ho tot mitjançant els canals oficials del producte si no ens volem trobar amb una inesperada sorpresa.
Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou