Nova web per a obtenir bons consells d’allò que t’és més a prop

Nova web per a obtenir bons consells d’allò que t’és més a prop

Resum: 

La web es diu Askaro i hi podràs trobar resposta a tota mena de preguntes útils sobre tot tipus de serveis, preus, etc del teu barri, poble o ciutat. Estem acostumats a veure per la tele a on hi ha les platges més paradisíaques del món, o en quina ciutat es troba la benzinera més barata, però són dades que ens “queden lluny”.

El nom Askaro és una adaptació de la forma anglesa “Ask Around” (pregunta al teu voltant). Aquesta web té un mapa a on s’hi posicionen les preguntes (que ens agradaria fer als nostres veïns però que a vegades ens fa vergonya) i s’ofereixen respostes sobre una zona concreta de la teva ciutat, barri o carrer. Preguntes del tipus: hi ha previst ampliar el bicing al barri X? on puc trobar pa de llenya bo a bon preu al barri Y?

Les respostes s’ordenaran pels vots rebuts pels propis usuaris, els quals poden ser també negatius si es detecta alguna temptativa publicitària.
Es tracta, doncs, d’una eina que contribueix a millorar la confiança i la col·laboració entre els veïns del barri mitjançant l’intercanvi d’informació, de manera anònima i solidària, que beneficia a tothom.
Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou