Vols aprendre a fer servir el bloc de la teva entitat?

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Vols aprendre a fer servir el bloc de la teva entitat?

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Resum: 

Xarxanet.org torna a oferir a les entitats sense ànim de lucre catalanes la oportunitat d’aprendre com crear la seva plana web. Vols un bloc per a la teva entitat dintre de la nostra plataforma de blocs de xarxanet.org? Apunta’t al curs, comença el 7 de novembre!

Xarxanet.org vol ajudar a que les entitats catalanes s’apropin al mon de la web 2.0, i ho fa oferint un curs per a que les entitats aprenguin a fer servir un bloc. Aquest curs està adreçat a totes aquelles persones que, tot i que se sentin còmodes en l’ús del ordinador, no hagin creat mai un bloc o una plana web, i vulguin fer-ne una per a la seva entitat. Al acabar el curs, l’entitat disposarà d’un espai dintre de blocs.xarxanet.org, una web que l’ajudarà a tenir una presència a la xarxa i a integrar les diferents eines 2.0.

Per realitzar el curs, cal realitzar una preinscripció fent servir el formulari web abans del dia 2 de novembre, i les que siguin seleccionades hauran de realitzar el pagament de 15 euros com a despeses de matriculació. Qui finalitzi el curs havent après a dur la seva web, obtindrà un diploma expès pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC).

El curs de Blocs i eines 2.0 per a entitats és un curs en línia que es realitza a través d’un entorn virtual d’aprenentatge (EVA) entre el 7 de novembre i el 11 de desembre. Durant aquestes 6 setmanes, en que el participant haurà de dedicar-hi entre 3 i 4 hores setmanals, es treballaran els temes:

  • Blocs i entitats: què comunicar i com comunicar-ho.
  • La estructura del nostre bloc: organitzem la informació en la nostra plana web
  • Com puc fer… les eines bàsiques que ens ofereix un bloc
  • Afegim noves funcions: les eines 2.0 al nostre bloc

Un cop acabat el curs, les persones participants hauran assumit els coneixements necessaris per continuar desenvolupant el bloc per a la seva entitat, i disposaran d’un espai web allotjat dintre de la plataforma de blocs de xarxanet.org No us perdeu els blocs elaborat en les anteriors edicions del curs!

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou