Europa dóna 2 milions d'euros als afectats per les inundacions a l'Índia

 Font:
Font:

Europa dóna 2 milions d'euros als afectats per les inundacions a l'Índia

Resum: 

La Comissió Europea (CE) ha concedit una partida de 2 milions d'euros per ajudar als afectats de les inundacions causades per les pluges a l'Índia. Amb aquest fons la CE espera ajudar més de 80.000 víctimes del desastre natural, sobretot “els més vulnerables com les comunitats de castes inferiors, les minories religioses i tribals”, ha assenyalat la CE en un comunicat.

La comissaria europea de Cooperació Internacional i Ajuda Humanitària, Kristalina Georgieva, ha indicat que les inundacions han vingut en un moment especialment crític degut a que s'han produït en el moment previ a les collites. Els cultius han sigut arrasats i s'han perdut cases senceres.

Kristalina Georgieva també ha explicat que amb aquest gest, la solidaritat europea ajudarà a les famílies més vulnerables dels barris més pobres de les zones afectades per la catàstrofe natural. Les zones beneficiades per aquesta partida de la Unió Europea són els districtes Assam-Barpata, Golaghat, Jorhat i Sonitpur, i s'usarà per subministrar recursos econòmics a les famílies i comunitats per comprar menjar i per la recuperació.

Afegeix un comentari nou