La "Marxa Global Contra el Treball Infantil" lluita contra l'explotació laboral dels nens

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La "Marxa Global Contra el Treball Infantil" lluita contra l'explotació laboral dels nens

Resum: 

Gràcies a aquesta ONG més de 80.000 nens han estat alliberats del treball forçat. L'activista indi Kailash Satyarthi, premi Nobel de la Pau, presideix l'organització

Kailash Satyarthi (Vidisha, Índia, 1954) ha estat enguany guardonat amb el premi Nobel de la Pau 2014 juntament amb l'activista pakistanesa Malala Yousafzai, fet que ha posat a primera plana de molts diaris la tasca de l'organització que presideix.

Satyarthi lidera el moviment per acabar amb el treball infantil gràcies a la seva tasca com a president de la Marxa Global contra el Treball Infantil (www.globalmarch.org), ONG de la qual és la cara més coneguda. Aquesta organització denuncia les condicions de treball en semiesclavitud dels nens a les fàbriques de l'Índia i organitza manifestacions per abolir el treball infantil.

Gràcies a la "Marxa Global Contra el Treball Infantil" uns 80.000 nens han estat alliberats del treball forçat.

L'entitat treballa des de diversos fronts: d'una banda duu a terme batudes en tallers i fàbriques on s'usa mà d'obra esclava infantil. D'altra banda, l'organització ajuda també a pagar el deute dels pares perquè no hagin d'obligar als fills a treballar. Finalment, s'intenta conscienciar els consumidors per evitar que consumeixin productes fabricats amb el treball de menors.

Afegeix un comentari nou