Esdeveniment presencial

Presentació 'Fem block a les violències masclistes'

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dimecres, 24 nov. 2021

Dimecres 24 de novembre a les 18 hores al Palau Alós. es presenta la campanya 'Fem block a les violències masclistes', amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

L’Associació Benestar i Desenvolupament ABD, juntament amb el Centre Universitari de Disseny de Barcelona BAU i la Plataforma Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere presenten el 24 de novembre la campanya Fem block a les violències masclistes, amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

L’objectiu és contribuir a l’eradicació de les violències masclistes i les desigualtats de gènere, molt especialment entre el col·lectiu d’adolescents i joves, a través de materials que promoguin la reflexió, la promoció de la igualtat i del bon tracte i la prevenció de tot tipus de violències. Per això, s’han adaptat els tallers de gènere del programa a un format online, pensat per arribar a la població adolescent i jove i utilitzant un llenguatge oral i visual d’acord als seus codis de comunicació.

La presentació serà dimecres 24 de novembre de 18 a 20 hores al Palau Alós de Barcelona en format híbrid (presencial i en streaming). Es podrà veure l’estrena del vídeo 'La mitja taronja existeix o no' i es posarà en pràctica el taller sobre la violència de gènere i les relacions tòxiques. Les places per assistir a l’esdeveniment són limitades.

Reserva plaça aquí.

Data
dimecres, 24 nov. 2021
Hora
18:00
Organitzador
Associació Benestar i Desenvolupament
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"> Sant Pere Més Baix 55 <br> Barcelona <br> Espanya </p>

<p class="address" translate="no">
Sant Pere Més Baix 55 <br>
Barcelona <br>
Espanya
</p>

Comparteix i difón