Es convoquen els primers Premis La Confederació per a entitats del Tercer Sector

Suport Tercer Sector – Econòmic

Es convoquen els primers Premis La Confederació per a entitats del Tercer Sector

Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Fins el 3 de març es poden presentar les candidatures per al guardó que destacarà la gestió democràtica i de transformació social de les associacions catalanes.

Les entitats que destaquin per una gestió democràtica i de transformació social ja poden presentar-se a la primera edició dels Premis La Confederació. Hi poden prendre part totes les associacions amb activitat econòmica en l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones.

La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, amb la col·laboració de la Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, de l’Ajuntament de Barcelona, ha convocat el aquest guardó per reconèixer les bones pràctiques de les associacions.

El guardó es divideix en dues categories. Una reconeix les accions innovadores que treballen per models de gestió més democràtics en les organitzacions del Tercer Sector, i l’altra premia accions amb impacte i voluntat de transformació social.

“Els Premis són una oportunitat privilegiada per visibilitzar no només què fa el Tercer Sector, sinó també com ho fa. Amb aquesta iniciativa volem contribuir al reconeixement social del Tercer Sector com a sector amb alt impacte social i econòmic”, diu Joan Segarra, president de La Confederació, al comunicat que ha publicat l’associació.

Per participar-hi, cal omplir aquest formulari. En cas de dubtes, el correu premis@laconfederacio.org està obert a consultes. Per a més informació, també podeu consultar les bases.

El primer premi de cada categoria està dotat de 3.000 euros, i el segon, de 2.000 euros. A més, totes les iniciatives presentades que compleixin amb els criteris de valoració establerts, s’agruparan en un recull de bones pràctiques.

Afegeix un comentari nou