'Introducció a la concepció i gestió de projectes transnacionals'. Barcelona, 14 i 19 de juliol

'Introducció a la concepció i gestió de projectes transnacionals'. Barcelona, 14 i 19 de juliol

Resum: 

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona organitza aquesta acció formativa vinculada a les polítiques comunitàries i als instruments financers de la Unió Europea que són d’interès per al desenvolupament local.

Accedir a aquests fons, a través de projectes transnacionals, és una tasca complexa i que requereix d’una competència especialitzada. És per aquest motiu que els propers 14 i 19 de juliol organitzem una nova edició del Taller “Introducció a la concepció i gestió de projectes transnacionals”. El taller tindrà lloc a les dependències de la Diputació a Barcelona, al c/ Còrsega, 273.

El pas d’un projecte local a un d’europeu, la selecció de la subvenció a la qual volem accedir, la recerca de socis, l’estructuració del projecte o l’elaboració del pressupost són alguns dels aspectes que tractarem durant les sessions de treball.

El taller va adreçat a personal tècnic i electe dels municipis que hagin començat a treballar o que vulguin treballar en projectes europeus i es desenvoluparà en dues jornades de 9h a 17h. Durant la primera jornada es tractarà la idea de projecte i la seva elaboració fins a la redacció del projecte; i durant la segona jornada es treballarà sobre la preparació pressupostària i la gestió i justificació financera.

Per confirmar l’assistència, abans del dia 8 de juliol, ho podeu fer mitjançant telèfon o correu electrònic (o.cooperacioeuropea@diba.cat). Més informació al telèfon 93 402 20 77 (Kontxi Odriozola).

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou