‘Els contextos relacionals dels adolescents i joves a Catalunya. Es pot evitar la radicalització?’

F Pere Tarrés
Primer pla mans de nen Font: Imagen en Acción
Es tracta de la segona jornada sobre ‘Bones pràctiques amb Immigració i Interculturalitat’
Nen pancarta manifestació Font: Fabonacciblue
S'hi plantejarà planteja una reflexió i debat entorn els processos de construcció de la identitat en l’adolescència i la joventut
Manifestació atemptats Barcelona Font: Adolfo Lujan
Després dels atemptats viscuts a Catalunya el passat estiu, des de l’Associació Atlàntida s’ha considerat tractar aquesta temàtica

‘Els contextos relacionals dels adolescents i joves a Catalunya. Es pot evitar la radicalització?’

F Pere Tarrés

Resum: 

La jornada, organitzada per l’Associació Atlàntida, planteja una reflexió i debat entorn dels processos de construcció de la identitat.

Per al proper dimarts 7 de novembre, l’Associació Atlàntida organitza la segona jornada sobre ‘Bones pràctiques amb Immigració i Interculturalitat’ i ho fa a través d’ ‘Els contextos relacionals dels adolescents i joves a Catalunya. Es pot evitar la radicalització?’, en una trobada que tindrà lloc al pati Manning de la Diputació de Barcelona (c. Montalegre, 7) de 8.30 a 14.00 h.

Dirigida a les persones del món associatiu vinculades a la immigració i a professionals de diversos àmbits, la jornada planteja una reflexió i debat entorn els processos de construcció de la identitat en l’adolescència i la joventut, així com també els seus contextos relacionals. Comptarà amb la presentació d’alguns projectes que s’estan portant a terme en diferents territoris que permetran veure els aspectes preventius a tenir en compte per seguir avançant.

Programa

08.30 h. Entrega de documentació

09.00 h. Inauguració de la jornada

09.30 h. Taula rodona i debat: La construcció identitària dels joves des de diferents perspectives

11.30 h. Pausa-cafè

12.00 h. Taula rodona i debat: experiències interculturals amb joves en l’àmbit territorial

Nou enfocament

La primera jornada, organitzada el novembre 2016, va servir per a presentar projectes que podien servir de referents de bones pràctiques d’intervenció en relació a la immigració i la interculturalitat. Després dels atemptats viscuts a Catalunya el passat estiu, des de l’Associació Atlàntida s’ha considerat convenient un canvi d’enfocament en aquesta segona edició.

Es demana confirmar assistència, amb el retorn del full d’inscripció a atlantidamigra@gmail.com o als telèfons 93 423 42 04 o 670 84 42 57.

Més informació

Afegeix un comentari nou