Ja es poden sol·licitar les participacions de Nadal de La Grossa amb La Dooble

F Pere Tarrés
La Grossa Toca que Toca que Toca. Font: Loteries de Catalunya
La Grossa Toca que Toca que Toca. Font: Loteries de Catalunya

Ja es poden sol·licitar les participacions de Nadal de La Grossa amb La Dooble

F Pere Tarrés

Resum: 

L’alternativa a les participacions de Nadal torna enguany i ja ha obert les participacions per a les entitats sense ànim de lucre i els clubs.

Un any més ja és aquí La Dooble, la loteria que dona suport al teixit associatiu de Catalunya, una alternativa a les participacions de Nadal tradicionals. Com ja va fer l’anterior edició, aquest any torna a arribar sota el paraigua de La Grossa, el que vol dir que les participacions, que ja es poden sol·licitar a la pàgina web de Loteries de Catalunya, inclouran un número de La Grossa de Cap d’Any i un número de La Dooble.

Fent referència a l’èxit de les edicions anteriors, per al 2024, Loteries de Catalunya ha llençat el següent eslògan: “La Grossa Toca que Toca que Toca: perquè us toca La Grossa, perquè us toca La Dooble i perquè ens toca a tots, ja que Loteries de Catalunya ja ha destinat 300 milions a accions socials”.

Què vol dir

Participar a La Grossa amb La Dooble suposa alguns avantatges per a les entitats sense ànim de lucre. Per començar, les participacions són proporcionades per Loteries de Catalunya a les entitats sense cap cost, així com el material publicitari necessari per a la seva comunicació.

Els números de La Dooble començaran a vendre’s el 18 de novembre a través dels punts de venda de Loteries de Catalunya, que pagarà els premis a les persones guanyadores un cop fet el sorteig. A banda, les entitats rebran els premis de les participacions guanyadores no cobrades i tots els donatius recaptats a través dels punts de venda.

Com participar

Per a sol·licitar una participació de La Grossa amb la Dooble les entitats poden apuntar-se a la web de La Dooble.

Més informació sobre la sol·licitud i els premis al següent vídeo.

Afegeix un comentari nou