Francesc Xavier Navarro: "La Dooble reverteix en el teixit associatiu de Catalunya"

F Pere Tarrés
Francesc Xavier Navarro, president de la Penya Barcelonista de Vidreres.  Font: Loteries de Catalunya
Francesc Xavier Navarro, president de la Penya Barcelonista de Vidreres. Font: Loteries de Catalunya

Francesc Xavier Navarro: "La Dooble reverteix en el teixit associatiu de Catalunya"

F Pere Tarrés

Resum: 

El president de la Penya Barcelonista de Vidreres recomana les participacions de Nadal de La Grossa amb La Dooble.

Ja és aquí la tercera edició de La Dooble, l’alternativa catalana a les participacions de Nadal de Loteries de Catalunya que dona suport al teixit associatiu de Catalunya, enguany també de la mà de La Grossa. La Penya Barcelonista de Vidreres va guanyar un dels premis de l'edició anterior, concretament el premi promocional de 20.000€.

En total, aquesta entitat va distribuir 250.000€ amb les participacions adquirides. Francesc Xavier Navarro, que és president de la Penya Barcelonista de Vidreres des del mateix 2023, l'any en què van participar a La Grossa amb La Dooble, comparteix en aquest breu vídeo les raons que els van dur a sol·licitar les participacions.

Com funciona

Per a sol·licitar les participacions a La Dooble amb La Grossa, les entitats hauran de registrar-se a la web de La Dooble. Un cop fet això, hauran de triar el número de participació, per al qual podrà fer fins a 2.500 participacions impreses en paper sense cost. Aquest número tindrà cinc xifres i serà únic per a cada entitat. També caldrà indicar l'import del donatiu que voldrà demanar per les participacions.

A més, un cop registrades, les entitats hauran d'escollir un punt de venda on podrà fer totes les gestions relacionades amb les participacions, com ara fer les següents comandes, recollir els talonaris i fer la devolució de les participacions no venudes.

Fins ara, i gràcies a aquestes participacions, Loteries de Catalunya ja ha destinat 300 milions d'euros a accions socials. Així ho diu el lema d'enguany: "La Grossa amb la Dooble toca, perquè us toca La Grossa, perquè us toca La Dooble i perquè ens toca a tots".

Afegeix un comentari nou