90 camps de treball per aquest estiu. Tria el teu!

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària
 Font:
Font:
 Font:
Font:

90 camps de treball per aquest estiu. Tria el teu!

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

La Direcció General de Joventut ofereix 1.284 places, 73 més que l'any passat, per a tots aquells joves d'entre 15 i 29 anys que estiguin interessats en participar a un camp de treball durant l'estiu.

Formació, treball en equip i projecte social. Si bé els camps de treball tenen moltes més dimensions, aquests són els tres pilars més clars sobre els quals es sustenten. Des de fa temps, aquesta activitat s'ha sumat a les opcions més tradicionals per aprofitar els dies de vacances de l'estiu. Més enllà dels típics casals, els camps de treball compten amb una clara dimensió social i solidària.

Les inscripcions per participar a un dels 90 camps que organitza la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família estan obertes des del passat dijous 18 d'abril i no es tancaran fins el 3 de maig. Enguany el departament ofereix 1.221 places a 55 camps de treball diferents repartits per tot Catalunya i 63 places més repartides entre 35 camps d'arreu de l'Estat. Podeu consultar tots els projectes en aquest document.

Per aquest estiu la Direcció General de Joventut ofereix 73 places més que l'any passat i l'oferta d'activitats és molt diversa

En els camps de treball organitzats per la Generalitat, l'estada és d’uns quinze dies. Durant aquest temps es participa en un projecte de millora de caire mediambiental, social, de recuperació del patrimoni arquitectònic...

Les preinscripcions es poden fer a través del següent enllaç i els joves tenen la possibilitat d'escollir fins a cinc opcions. L'adjudicació definitiva de places es coneixerà el 8 de maig després de fer el corresponent sorteig públic davant notari.

Augmenta l'oferta

Per aquest estiu la Direcció General de Joventut ofereix 73 places més que l'any passat i l'oferta d'activitats és molt diversa.

Entre les que es realitzen dins mateix de Catalunya destaquen, per exemple, la creació d'horts solidaris a Alcarràs (Segrià) per a persones necessitades i en risc d'exclusió social, el desenrunament i acondicionament d'un carrer i diversos solars que van ser destruïts durant la batalla de l'Ebre a Corbera d''Ebre o un projecta de millora de diversos pisos de Reus on viuen persones amb recursos insuficients per fer aquestes obres.

Afegeix un comentari nou