Miximoms.com la xarxa social per ajudar mares i ONG's

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Miximoms.com la xarxa social per ajudar mares i ONG's

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Yolanda Bonilla desenvolupa aquest portal pensat per ajudar les mares que tinguin dubtes sobre l'atenció a l'infant. El 70% dels ingressos generats per les comissions de venda generades per publicitat es destinaran a diverses ONG's.

El servei post llevadora ha arribat a Internet. I possiblement en els sopars de pares i mares recent estrenats, ja no hi haurà més converses monotemàtiques sobre nadons. Això pot ser degut a miximons.com. Amb aquesta nova xarxa social, les mares podran connectar amb altres mares per compartir informació.

Miximoms.com funciona de la següent manera. Una mare té un dubte i l'exposa a miximoms.com. Una altra mare veu aquest dubte i li contesta. A més a més de la resposta, li recomana utilitzar un producte determinat de la marca tal. Aquesta recomanació és publicitat, la única publicitat permesa a la xarxa social, i per tant es pot cobrar depenent de l'acord amb la mateixa empresa publicitada. Un 70% dels ingressos generats per aquestes publicitats, es destinen a diverses ONG's. El 30% restant se'l queda miximoms.com.

A la mateixa xarxa social, es poden crear grups específics: famílies monoparentals, mares vegetarianes o infants celíacs.

Font d'informació: Nació Digital

Afegeix un comentari nou