Totes les eines de Google en una sola pàgina

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Totes les eines de Google en una sola pàgina

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Una pàgina de Google reuneix totes les eines estables de Google. La intenció de Google es que aquesta pàgina sigui un punt d'inici per les persones o entitats.

Van començar el 1999 amb un motor de cerca totalment innovador. Van continuar amb Google AdWords, Google Groups, Google Search Apliance i Google Labs. Fins arribar al dia d'avui que navegant per Internet, a vegades et dones compte que Google té un servei interessant que no coneixies. Però com ho podem fer per conèixer totes les eines que ofereix la empresa californiana?

Google ha llançat recentment la pàgina Google Media Tools. Aquesta és una pàgina on s'intenta recollir les eines estables de Google què poden anar molt bé per les entitats sense ànim de lucre. Les eines estan agrupades mitjançant aquests menús:

Dins de cada pàgina hi han els serveis més estables de Google, ja que no hem d'oblidar que d'experiments inestables, i abandonats, Google n'ha fet un munt. Fins i tot algú les ha agrupat en aquest cementiri particular. Hi han eines estables molt conegudes com per exemple, Google Drive, Google Analytics o Youtube. Però d'altres no es coneixen tant. Són el cas de Google Crisis Response o Google Fusion Tables.

La intenció de Google és que aquesta pàgina sigui un punt de partida depenent de la necessitat de la persona o entitat. Sens dubte és un bon recurs per poder aprofitar al màxim els serveis d'aquest gegant tecnològic.

Font d'informació: Journalism.co.uk

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou