100.000 àpats per als nostres nens al Gran Teatre del Liceu

 Font:
Font:
 Font:
Font:

100.000 àpats per als nostres nens al Gran Teatre del Liceu

Resum: 

El Club de Caldes de Montbui – Cingles de Bertí de Rotary Internacional organitza el proper 24 de setembre, a les 20.30 hores, una gala solidària que pretén recaptar fons per a l’Aliança Humanitària per a l’alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya.

L'acte solidari "100.000 àpats per als nostres nens" arriba a la segona edició amb l'objectiu de proporcionar ajuts alimentaris als nens i nenes que no tenen garantida una alimentació saludable i equilibrada a causa de la situació socioeconòmica de les seves famílies.

La gala solidària d'enguany comptarà amb la presència d’uns padrins artístics de luxe. El Gran Teatre del Liceu obrirà el teló amb una primera part més melòdica protagonitzada per el cantant de boleros barceloní Ramon Calabuch Batista, més conegut artísticament com Moncho, i l’artista mallorquina Maria del Mar Bonet. Posteriorment, el grup revelació dels últims anys, d’estil folk, Blaumut i l’artista polifacètic que combina l’actuació amb la música Andreu Rifé delectaran els assistents amb les seves cançons. La cirereta final de la festa la posarà el grup The Gospel Viu Choir, que amb el seu potent directe i el magnetisme que desprèn posarà dempeus el públic.

Rotary International és una associació de clubs fundada a Chicago l’any 1905 per l’advocat Paul Harris, que té l’honor de ser la primera organització de servei voluntari del món. Més de 1.200.000 de socis amb alta voluntat de servei, i representants de més de 200 països, conformen els 32.000 clubs que dediquen el seu temps i recursos a accions humanitàries. La bona voluntat i l’ideal de servei dels clubs també han fet possible dur a terme, des de fa temps, activitats per pal·liar les necessitats bàsiques també a Catalunya.

Si esteu interessats en assistir a la gala solidària podeu comprar les entrades en el següent enllaç.

Afegeix un comentari nou