Subvencions del Departament d'Acció Social i Ciutadania

Subvencions del Departament d'Acció Social i Ciutadania

Resum: 

Aquesta notícia va ser publicada el 13 de febrer de 2010. El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha obert convocatòria de subvencions dirigides a entitats sense afany de lucre, en vàries modalitats: serveis socials, persones estrangeres immigrades, famílies i de lluita contra els maltractaments i contra la violència masclista, col.lectiu gai, lesbià i transsexual i matèria d’infància i adolescència.

Avís: Aquesta notícia és antiga, però degut a problemes tècnics la notícia ha aparegut al butlletí setmanal de 17 de gener de 2011. Preguem, disculpeu les molèsties.

La convocatòria de subvenció és de l'any 2010 i ja està fora de termini.

Breu descripció:

  • Programa de supressió de barreres en la comunicació i l’adquisició o adaptació de mitjans de transport col.lectiu adaptat.
  • Subvencions a entitats per al manteniment de programes de serveis socials.
  • Subvencions a entitats per a la realització de programes i activitats d’integració social de persones estrangeres immigrades i catalanes retornades.
  • Subvencions a entitats per a la construcció, habilitació, reformes, ampliació, condicionament, millora o subministrament d’allotjaments per a persones treballadores temporeres.
  • Subvencions a entitats sense ànim de lucre per a programes en matèria de famílies i de lluita contra els maltractaments i contra la violència masclista.
  • Subvencions a entitats sense ànim de lucre per a programes per al col.lectiu gai, lesbià i transsexual.
  • Subvencions a entitats sense ànim de lucre per a programes en matèria d’infància i adolescència.
  • Subvencions a entitats per a projectes d’adquisició, millora, reforma, rehabilitació i equipament de centres d’acollida o residencials d’acció educativa, pisos o residències per a joves i centres oberts d’infants i adolescents.

Convocant: Departament d'Acció Social i Ciutadania

Data de publicació: 23 de març del 2010

Termini de presentació de sol·licituds: 7 de maig de 2010

Adreçat a: entitats sense ànim de lucre

Any de la convocatòria: 2010

Consulta les bases

Comentaris

Quan sortiran les convocatòries pel manteniment de programes de serveis socials per entitats sense ànim de lucre?

quan sortiran les convocatòries pel manteniment de serveis socilas per entitats sense ànim de lucre?

Des d'aquest portal informem de les convocatòries que estan obertes actualment, com pots veure a la secció de finançament . Per tenir més informació sobre aquestes t'has de posar en contacte amb l'entitat o organisme convocant, en aquest cas el Departament de Benestar i Família.

Afegeix un comentari nou